Earth Day (covenbijeenkomst Amma Devi)


Dinsdag was het wereldwijd Earth Day. We hadden met onze coven afgesproken in Hof de Bist voor een wandeling door het park. Ook al was het niet echt in de vrije natuur, dat streepje groen deed toch echt deugd. En de loslopende fauna - lees: joggende jongelingen :-) - konden we ook best appreciëren. Het mocht dan Earth Day zijn, toch hadden we het meer over de bloedmaan van de afgelopen week.

Het was belangrijk dat we nog eens met Amma Devi apart samenkwamen. De laatste maanden vielen de covenbijeenkomsten van Amma Devi en Hagazussa groteendeels samen. Dat was natuurlijk heel praktisch voor mij, maar voor de groepsenergie van beide covens toch niet ideaal. Zeker Amma Devi heeft nood aan een eigen parcours. Ik ben nog altijd niet zeker dat het vlammetje niet zou uitdoven als het niet extra wordt aangewakkerd van tijd tot tijd. 

De wandeling was letterlijk en figuurlijk een verademing. We wandelden op ons dooie gemak, Juniper liet haar hond overal snuffelen en we sloten af op het terras van de brasserie naast het park, met verse munthee en deca caffe latte's. Heerlijk.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Zuiverende eitjes: egg cleansing

De heksenrunen

De numerologie van je heksennaam