Trance prophecy: na de trance

Als de godin of god een langere tijd in het lichaam van de trance priesteres blijft, kan de trance priesteres moe worden. Als de trancegids dat merkt, is het nodig dat hij of zij aan de godheid in kwestie vraagt om het lichaam van de trance priesteres te verlaten. Uiteraard gebeurt dit op een beleefde en respectvolle manier.

Als de trance priesteres nog niet veel ervaring heeft met trancewerk kan het zijn dat ze zich na het trancen moe en leeg voelt, zeker als de trance lang geduurd heeft. De oplossing hiervoor is chocolade, véél chocolade :-), of iets anders waar veel suikers inzitten.

De kans is ook heel groot dat de trance priesteres niet meer goed weet wat er is gebeurd. Niet vergeten dat je tijdens het trancen in een gelijkaardige staat bent als terwijl je aan het dromen bent, en dromen vervliegen razend snel. Als je net wakker bent, herinner je je droom nog maar als je eenmaal je benen uit bed hebt gezwaaid, ben je hem al vergeten of herinner je je enkel nog flarden. Dat geldt ook voor trance prophecy. Daarom wordt meestal aan iemand van de coven gevraagd om alles te noteren wat de trance priesteres doet en zegt.

Het kan ook zijn dat de trance priesteres hyper blijft de dagen nadat ze heeft getrancet. Als ze niet goed gegrond is, kunnen zelfs aspecten van de godheid die ze heeft laten doorkomen een paar dagen in haar persoonlijkheid blijven zitten. Dat levert interessante scènes op aan de koffiemachine op het werk. :-)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zuiverende eitjes: egg cleansing

De heksenrunen

De numerologie van je heksennaam