Trance prophecy: het spiraalpad

Neem enkele keren diep adem, in door je neus en uit door je mond. Langzaam voel je je ontspannen.

Concentreer je op je wortelchacra, voel en zie hoe deze zich langzaam opent waardoor er een krachtige rode gloed duidelijk zichtbaar wordt (prana blazen).

Concentreer je nu op je sacralechacra, voel en zie hoe deze zich langzaam opent waardoor er een krachtige oranje gloed duidelijk zichtbaar wordt (prana blazen).

Concentreer je nu op je zonnevlecht, voel en zie hoe deze zich langzaam opent waardoor er een krachtige gele gloed duidelijk zichtbaar wordt (prana blazen).

Concentreer je nu op je hartchacra, voel en zie hoe deze zich langzaam opent waardoor er een krachtige groene gloed duidelijk zichtbaar wordt (prana blazen).

Concentreer je nu op je keelchacra, voel en zie hoe deze zich langzaam opent waardoor er een krachtige blauwe gloed duidelijk zichtbaar wordt (prana blazen).

Concentreer je nu op je derde oog, voel en zie hoe deze zich langzaam opent en een krachtige indigo gloed duidelijk zichtbaar wordt (prana blazen).

Concentreer je nu op je kruinchacra, voel en zie hoe deze zich langzaam opent en een krachtige witte gloed duidelijk zichtbaar wordt (prana blazen).

...

Je bevindt je in het duister en staat op een pad van kiezelsteentjes. Je kan de steentjes onder je voeten voelen en horen. Laat je ogen even wennen aan de duisternis. Je ziet enkele lichtpuntjes hoog boven je, het zijn de sterren die in de donkere open hemel schitteren.

Terwijl je inademt voel je de koude nachtlucht je longen vullen en langzaam beginnen je ogen zich te wennen aan het duister.

Voor je zie je een pad dat links naar beneden slingert, doorheen een dicht bos.


Boven de toppen van de bomen zie je de prachtige volle maan opkomen en het pad voor je zacht belichten.

Je ademt de koude nachtlucht in en wandelt langzaam het pad af, steeds verder naar links. Je hoort het geluid van de kiezelsteentjes onder je voeten en het geritsel en geroep van de dieren in het bos terwijl je je tocht begint.

Het pad slingert steeds verder naar beneden, steeds verder naar links. Je hoort het ruisen van de takken van de bomen en ruikt de frisse dennengeur.

Je voelt hoe de koude nachtlucht je longen voelt en wandelt steeds verder het pad af. Steeds verder naar beneden, steeds meer naar links.

Terwijl je steeds verder naar beneden wandelt hoor je in de verte zacht het stromen van water. Hoe verder je naar beneden wandelt, hoe luider het geluid van het stromende water wordt.

Je ademt de koude nachtlucht in en wandelt steeds verder het pad af, steeds verder naar benenden, steeds verder naar links. Het geluid van het water vult de nachtelijke stilte. In de verte zie je een brug met een gesloten poort in het midden. Wandel er heen.

Zie je de brug? -
Beschrijf de brug. -

Wandel nu langzaam naar de brug tot aan de poort. Als je daar klaar voor bent dan mag je ze openen.

Wat zie je?
Is er iemand aanwezig?
Als je wilt kan je (naam Godin / God) roepen ...
Zie je haar / hem?
Hoe ziet ze er uit?
Vraag toestemming om door de poort te stappen.
Vraag de godin of ze voor ons een boodschap heeft.

...

Langzaam wandel je terug naar de brug.

Zie je de brug?  

Wandel over de brug en sluit de poort achter je. Je hoort het luide stromen van de rivier onder je. De volle maan beschijnt nog steeds het pad dat naar boven leidt, naar de plek waar deze reis begon. Langzaam maar vastberaden wandel je naar boven, steeds verder naar rechts.

Je ademt diep de koude nachtlucht in en wandelt steeds verder naar boven. Je hoort het geluid van de kiezelsteentjes onder je voeten en het geluid van de stromende rivier neemt af. Je hoort weer en het geritsel en geroep van de dieren in het bos en het ruisen van de takken van de bomen. Je ruikt de geur van dennenbomen.

Wandel verder naar boven, steeds verder naar rechts tot je weer op de plek staat waar je reis daarnet begon. Keer nu langzaam terug naar ons, neem er je tijd voor en doe dit op je eigen tempo. Kom langzaam terug en als je er klaar voor bent open je je ogen en rek je eens goed uit.








Reacties

Populaire posts van deze blog

Zuiverende eitjes: egg cleansing

De heksenrunen

De numerologie van je heksennaam