Coven Cuisine: ananas met limoen

Grillen is een ritueel. Dat zegt tenminste barbecue-goeroe Peter De Clercq die we als Special Guest hadden geboekt op ons bedrijfsfeestje vrijdag. En ik moet toegeven dat het wel iets heeft, dat aansteken van het vuur en het bijna met ontzag toekijken hoe de vlammen doorheen de kooltjes woelen tot ze grijs worden. Er zal wel een reden zijn waarom zoveel mannen een BBQ-fascinatie ontwikkelen die ze nooit meer schijnen kwijt te raken.

Peter De Clercq, een mucho scherpere en minder ho-ho-ho versie van Piet Huysentruyt, met een zwart vestje dat zijn vakantiekleurtje goed deed uitkomen, leerde ons de kneepjes van het barbecuen in no time.
Met een Q-Bag ananas met limoen en munt had hij alvast al op voorhand de harten van de vrouwen onder ons gewonnen. Zijn scheve grijns zal er ook wel voor iets tussen gezeten hebben. :-)

Het recept is poepsimpel maar goddelijk lekker.

Wat heb je nodig:
  • 1 verse ananas;
  • 1 busseltje verse munt;
  • 1 limoen.
Snij de verse ananas in blokjes.

Doe die samen met de muntblaadjes en het sap van een limoen in een Q-bag en gooi die een kwartiertje op de BBQ. Klaar is kees.

Succes verzekerd!

Ik heb dus maar meteen mijn boekenkast uitgebreid met een exemplaar van zijn laatste boek "Just Grilling" ...

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zuiverende eitjes: egg cleansing

De heksenrunen

De numerologie van je heksennaam