Halloween

Elk jaar nodigen mijn liefste en ik onze beste vrienden uit voor een Halloween Party in onze living, samen met een hoop extra volk dat we graag mogen en waarvan we weten dat ze Halloween wel kunnen smaken en tegen een stootje kunnen. En de heksen van Arcadia natuurlijk. 


Verkleden is verplicht en iedereen doet daar steeds erg zijn best voor. Dat we ooit dreigden met het kattenpak (het mislukte catsuit-resultaat van een Kitekat-activatie in de jaren stilletjes, een gruwelijk ding als je geen maatje 34 hebt) voor eenieder die niet verkleed voor de deur stond, zal daar ook wel voor iets tussen zitten :-).

Na twintig jaar is onze Halloween Party een traditie geworden en de bijhorende heksenfoto ondertussen ook. Op die foto staan alle heksen die op het feestje aanwezig zijn: heksen van Arcadia,van vroeger en nu, en heksen van andere covens. 

Wat een onzin dat je niet om zou mogen gaan met heksen van een andere groep of van een andere traditie. Niks plezanter dan een goeie ouderwetse Halloween party en een goed glas planters' punch (of drie) om bij te verzusteren! :-)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zuiverende eitjes: egg cleansing

De heksenrunen

De numerologie van je heksennaam