Koordenergie (covenbijeenkomst Hagazussa)

Sinds we met Hagazussa elk ons eigen groot Koord hebben gemaakt, breng ik het instinctief mee naar elke covenbijeenkomst of ritueel. Ik had al gemerkt dat het Koord mij helpt te focussen, maar tijdens de laatste covenbijeenkomst waar we met trance prophecy hebben gewerkt, ontdekte ik dat het Koord een supergeleider is voor energie.


In theorie wist ik dat natuurlijk al en waarschijnlijk is dat ook de reden waarom ik haast vanzelf naar het Koord grijp voor rituelen: het is in principe een blijvende link met de energie van de Anderwereld. Maar het is pas tijdens die laatste trance prophecy sessie dat ik besefte hoe handig zo’n batterijtje wel kan zijn.

Tijdens die sessie zou Verelna Venus trancen, terwijl Hamamelis haar begeleider zou zijn. Ik zou enkel zorgen voor extra energie voor zowel Verelna als Hamamelis. Ik had mijn Koord rond mijn middel gebonden met een losse knoop en hield de beide uiteinden in mijn handen.

Ik stond op het kruispunt tussen de werelden. De oude vrouw in het zwart die zich als vrijwilliger had gemeld en om samen met mij en het Koord te werken was er ook. Ze hield haar deel van het koord naar me omhoog. Net zoals ik een fysiek Koord heb, is er in de Anderwereld een etherische copie van mijn Koord, dat de oude vrouw in het zwart voor me bewaart.

Terwijl ze het Koord naar omhoog hield, kwamen er nog andere spirits rond haar staan. Ze waren allemaal gefocust op het Koord in haar handen, dat vol energie raakte. Ik kon het voelen in het Koord in mijn handen.

Bij het trekken van de cirkel had ik mijn chakra’s al opengezet, wetende dat alle energie goed moet kunnen doorstromen als we gaan werken met trance prophecy. Ik ging nu mee in de meditatie en hielp met het openen van de chakra’s van Hamamelis en Verelna. De gekleurde bloemen knalden zonder problemen open :-)

Toen zag ik pas wat het Koord kon doen. De energie van mijn chakra’s bleef knetteren met de chakra’s van Hamamelis en Verelna. Uit elk van mijn chakra’s bleef de energie stromen naar elk van de overeenkomende chakra’s bij hen. Ik zag de energie knetteren als een soort van constante energiestralen of bliksems in de kleuren van de chakra’s. Dat had ik nog nooit zo gezien en ik was onder de indruk. Me-ga-cool!

Toen de sessie afgelopen was, bedankte ik de oude heks in het zwart. Ik denk dat op mijn gezicht nog altijd een mengeling van verbazing en ontzag lag, want ze knikte en lachte haar tanden bloot :-)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zuiverende eitjes: egg cleansing

De heksenrunen

De numerologie van je heksennaam